// dreamWORK

Skab din egen drømmekarriere, hvor der også er plads til dit familieliv!

DreamWORK

DreamWORK er et kombineret uddannelses- og mentorforløb til dig, der er karrieremor, og som ønsker at skabe din drømmekarriere, hvor du arbejder med det, du har talent for, hvor du finder større mening og langt mere passion.

Det er til dig, som er færdig med at “zigzagge” i karrieren uden helt at lande det rette sted. Det er til dig, som er træt af quickfixes, der alligevel ikke får dig helt i mål med at skabe et arbejdsliv, som du trives i.

Til dig, som bare vil lykkes med at skabe et arbejdsliv, der også passer til det familieliv, du ønsker, så du kan opnå bedre balance og mere glæde i din hverdag.

Og det er til dig, der kan se fidusen i at investere både tid og penge på at langtidssikre dit arbejdsliv og din egen trivsel de næste 30+ år.

OM DREAMWORK UDDANNELSEN

Uddannelsen er bygget op om dreamWORK-metoden, der baserer sig på personlig udvikling i kombination med karrierecoaching, hvilket er enormt effektfuldt i forhold til at kunne skabe mere balance, trivsel og glæde i alle aspekter i dit liv – og selvfølgelig også i dit arbejdsliv.

På uddannelsen starter du først med at kigge på dit eget personlige “fundament”, da det er helt afgørende for trivslen i dit liv, men også for den karriere, som du ønsker at skabe.

Forestil dig at fundamentet er dig, dine tanker og overbevisninger, dit liv og måden hvorpå du driver dig selv på og tænker om dig selv. Det er her nøglen til ægte trivsel ligger.

Når du har arbejdet med dit eget personlige fundament, får du værktøjer til at finde ind til svarene i dig selv på, hvad der er den helt rette karriere for dig – hvor du bruger dine helt unikke, naturlige “superkræfter”.

Og til sidst skaber du din egen drømmekarriere, som også passer til det familieliv du ønsker.

Du gør det hele med os på sidelinjen til at coache, støtte og guide dig til du har fundet dig helt til rette i din egen drømmekarriere.

dreamWORK-uddannelsen tager udgangspunkt i, at du i dag sidder i et arbejdsliv og hverdag, hvor du ikke trives, til at du om 12 måneder er landet i din egen drømmekarriere og med en hverdag fuld af glæde, trivsel og overskud.

Større livsændringer tager bare tid, og hos Maja Allen tror på ikke på quickfixes. Især heller ikke, når vi arbejder med fortravlede karrieremødre, der har fuld plade i hverdagen og som knapt nok har tid til sig selv.

Derfor har dreamWORK-uddannelsen denne længde, så der er plads til udvikling, stilstand og måske endda tilbagegang, som er en naturlig del af livet og en udviklingsproces.

Men allerede efter få uger med fundament-arbejdet, vil du kunne mærke en klar positiv forandring i dit (arbejds)liv med mere overskud, glæde og ro.

{

Jeg havde aldrig selv kunnet skabe det arbejdsliv, som jeg har i dag, hvis jeg ikke havde deltaget på dreamWORK-uddannelsen. Mine egne tanker, overbevisninger og frygt har tidligere begrænset mig så meget i det, som jeg kunne opnå i mit arbejdsliv. Jeg må simpelthen nive mig selv i armen over den karriere, som jeg endelig har fået skabt, men i den grad også over det overskud, glæde og ro der er kommet i min hverdag.

- Tidl. deltager på dreamWORK

“På dreamWORK får du ikke endnu et quick fix. Vi tilbyder kun varige løsninger, der sikrer at du i resten af dit arbejdsliv, kan sørge for din egen trivsel, skabe mere balance og glæde i din hverdag, bringe dine talenter og kompetencer i spil på den mest hensigtsmæssige måde, hvor du tilmed arbejder med det, som giver mest mening for dig”

– Maja Allen

Passer noget af dette på dig…

 • Du drømmer om at finde din rette hylde i arbejdslivet, men du ved ikke, hvad du vil, eller hvordan du finder ud af det.
 • Du vil gerne have en spændende og meningsfyldt karriere, og sikre at den kan forenes med dit familieliv.
 • Efter du er blevet mor, kan du mærke, at der er sket noget med dine værdier, der til tider skaber splittelse og forvirring i dig.
 • Du har svært ved at skabe den rette balance i dit arbejdsliv, og du føler dig ofte presset og i underskud.
 • Du er ikke den mor eller partner, som du ønsker at være, og føler dig sjældent som den bedste udgave af dig selv. 
 • Du er måske stresssygemeldt og kan slet ikke se, hvordan du skal vende tilbage til dit nuværende arbejdsliv.
 • Du går måske hjemme på barsel og har slet ikke lyst til at vende tilbage til dit arbejde igen.

Så er dreamWORK-uddannelsen noget for dig!

Maja Allen Masterclassforløb
Maja Allens boost dit overskud forløb

Udbytte af uddannelsen

 • Landet dit drømmejob med større trivsel, arbejdsglæde og jobtilfredshed.
 • Bedre balance mellem arbejds- og familieliv.
 • Større følelse af mening og passion i jobbet.
 • Bedre mental sundhed.
 • Mindre risiko for stress og udbrændthed.
 • Unikt netværk med andre kvinder på den samme “rejse”.

  Vil du høre mere om uddannelsen?

  DreamWORK

  dreamWORK-uddannelsen varer 12 måneder og er delt op i 5 moduler, som sikrer, at du lander i det (arbejds)liv, som du drømmer om. Med en hverdag hvor du trives, er glad, har energi og overskud, men også hvor du har skabt din egen drømmekarriere.

  MODUL 1

  Dit fundament

  Skab et solidt personligt fundament i dig selv med ro, overskud og overblik. Nøglen til din egen trivsel ligger i dit eget fundament – og derfor starter vi her. Vi arbejder bl.a. består af mindset, handlemønstre, overbevisninger og selvværd og der etableres den helt grundlæggende “værktøjskasse.”

  MODUL 2

  Værdiafklaring

  Her udforskes værdier i arbejdslivet såvel i privatlivet, da disse er helt afgørende for at kunne skabe trivsel og meningsfuldhed i (arbejds)livet. Du skræller nogle “lag” af dig selv og finder ind til det du virkeligt gerne VIL have i dit liv og hverdag.

  MODUL 3

  Karrierecoaching

  Her fokuserer vi på karrierecoachingsdelen, hvor talenter, kompetencer, passion og mening sammensættes til en mere personlig og helhedsorienteret karriereprofil, som bidrager til større jobtilfredshed. Ud fra dit unikke jeg, dine kompetencer og passion – designer du din drømmekarriere.

  MODUL 4

  handlingsplan

  Her udvælges nogle indsatsområder i forhold til konkret at kunne skabe drømmejobbet. På dette modul er der i højere grad mulighed for individuel tilpasning, så du får lige præcis den hjælp og støtte, som du har brug for og kan handle på baggrund af.

  MODUL 5

  Afrunding

  Udannelsen afsluttes med en passende afrunding på den transformerende udvikling, der er skabt i løbet af det seneste år. Den personlige værktøjskasse får nye elementer, der sikrer, at du fremover selv kan skabe trivsel, robusthed og jobtilfredshed.

  Praktiske detaljer om Uddannelsen

  På dreamWORK-uddannelsen indgår følgende:

  • 1 x 1:1 indledende session på Zoom – hvor vi kickstarter din rejse og tuner ind på dit livshjul og fokuserer din indsats.
  • Løbende mindset workshops hver 14. dag i lige uger med de øvrige deltagere, hvor der arbejdes med emner indenfor mindset, overbevisninger, frygt, handlemønstre, selvværd, selvaccept og meget andet, der støtter op om udviklingsprocesessen.
  • Q&A-kald hver 14. dag i ulige uger med de øvrige deltagere, hvor der er er mulighed for at få hjælp og sparring på konkrete udfordringer, stille spørgsmål til opgaver eller processen, tjekke ind og løbende give status på udvikling.
  • Boost din plan-workshop én gang om måneden, til deltagere på modul 3, 4 og 5, hvor der stilles skarpt på talenter, kompetencer, og der arbejdes løbende med at sikre fremdrift i karriereplanen, så du kan opnå de forandringer i arbejdslivet, der ønskes.
  • 1 x 1:1 karrieresession på Zoom – hvor vi sammen får arbejdet helt i dybden med, hvad din drømmekarriere skal bestå af.
  • Løbende mulighed for at få 1:1 sessioner ved behov, der ikke kan dækkes af øvrige tilbud i uddannelsesforløbet.
  • 1x 1:1 afsluttende session på Zoom – for at sikre din rejse fremadrettet efter forløbet er slut.
  • Der er ubegrænset skriftlig sparring på mail og i Facebook-gruppe ved behov.
  • Transformationsskabende undervisningsmateriale til alle moduler med diverse opgaver og reflektionsspørgsmål, som sammen med workshops og sparring sikrer, at du kommer i mål med at skabe din drømmekarriere.
  • Du får 2 x 2 dages live seminar på Hotel Vejlefjord med alt inklusiv; overnatning i enkeltværelse, forplejning, middag med tilhørende vinmenu samt fri adgang til spa.
  • Adgang til lukket Facebook-gruppe med os i teamet og de andre karrieremødre, der alle er på samme rejse som dig. Et unikt netværk til at erfarings- og vidensdele med.
  Så snart du har tilmeldt dig

  Er du i gang med uddannelsen og modtager din første opgave. Du kan altså komme i gang LIGE NU og behøver ikke at vente på en samlet forløbsopstart for andre deltagere!

  Hvis du står i en situation, hvor du er i tvivl om, hvad du skal i dit liv. Hvis du sidder fast, og ikke ved hvordan du kommer videre, så kan dette forløb hjælpe dig.

  Du behøver slet ikke at kende svarene på forhånd. Det eneste du skal er, at træffe en beslutning om at du vil noget andet og bedre i dit liv. Så skal resten nok komme helt automatisk skridt for skridt, som du bevæger dig igennem forløbet.

  Du vil få nogle spændende, værdifulde og livsforandende indsigter og værktøjer undervejs. Og du vil efterfølgende stå tilbage og se på dette forløb, som et vendepunkt i dit liv.

  Er tiden inde til at du vil skabe det arbejdsliv, som du inderst inde drømmer om?

  Så book en samtale i dag. Vi vil meget gerne hjælpe dig med, at skabe din drømmekarriere!

  {

  “Jeg skal være ærlig og sige, at det var med bævrende stemme, jeg fik sagt til min mand, at jeg havde investeret en god del af vores opsparing på et forløb kun for mig.

  Men jeg er nu i gang med at tage ansvar for mig selv, min trivsel og mit arbejdsliv og det kommer TIFOLD igen til min mand og børn, da det føles som om jeg er blevet “mig selv igen”. Jeg har meget mere overskud i hverdagen og jeg har fået skabt min egen drømmekarriere. Det har været HELE investeringen værd”.

  – tidl. deltager på dreamWORK

  ofte stillede spørgsmål

  Du sidder muligvis med en masse spørgsmål, der har med uddannelsen at gøre. Vi har forsøgt at svare på de mest gængse. Men sidder du alligevel med spørgsmål tilbage, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

  Hvorfor er det en uddannelse?

  dreamWORK er en uddannelse, fordi deltagerne får en helt række personligt udviklende værktøjer, nye kompetencer, viden og indsigter, så de efter endt uddannelse kan bruge færdighederne til fortsat videre personlig udvikling, karriereskabelse samt optimering af work-life-balance. 

  dreamWORK er sammensat af mange elementer bl.a. uddannelsesmateriale, opgaver, undervisning online og live samt 1:1 sparring.

  Kan jeg starte med en mindre del og så fortsætte, hvis jeg ønsker det?

  Ja, det er muligt at dele dreamWORK op i mindre bidder alt efter behov. baseWORK er første modul på dreamWORK og det er muligt at starte ud med dette modul og sidenhen fortsætte på resten.

  Dog skal det nævnes at den største personlige tranformation i (arbejds)livet først opnås efter, at have gennemgået hele dreamWORK.

  Hvad koster det?

  Fordi uddannelsesforløbet og modulerne faktisk kan sammesættes på forskellige måder alt efter dine behov, fremgår der ikke priser på hjemmesiden. Dette er selvfølgelig noget vi også taler om til en afklarende samtale.

  Hvordan får jeg min arbejdsgiver til at betale for uddannelsen?

  Der er rigtigt mange gevinster for din arbejdsgiver i at betale for din deltagelse på dreamWORK, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at “pitche” uddannelsen for din arbejdsgiver. Send os en mail eller lad os snakke om det til en afklarende samtale, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

  Hvor meget tid skal jeg bruge om ugen?

  Selvom dreamWORK er en uddannelse, så er indholdet nøje afstemt, så det kan tilpasses en travl hverdag. Du skal regne med at bruge ca. 1-2 timer ugentlig på opgaver og undervisning.  Vi ser altid at deltagerne får det til at passe ind i deres hverdag på den ene eller andet måde.

  Længden på dreamWORK gør også, at din deltagelse aldrig kommer til at føles som en hård og intensiv sprint, men snarere en rolig og vedvarende livstilsændring, hvor der er plads til udvikling, tilbagegang og stilstand, som er meget lærerigt i en personlig udviklingsproces.

  Jeg vil det rigtig gerne, men ved ikke, om jeg har energien til uddannelse.

  Det forstår vi godt! Men mere overskud kommer ikke af sig selv, det kræver at du begynder at gøre noget andet end du plejer.

  Og vi ser gang på gang, at deltagerne allerede i løbet af modul 1, får mere energi og overskud i deres hverdag. Simpelthen fordi de får hjælp til at stoppe med nogle tanker og vaner, som tidligere har stjålet en masse af deres gode ressourcer, og i stedet for begynder at gøre noget, der tilfører dem energi.

   

  Tilmeld dig nyhedsbrevet