Hvad andre karrieremødre siger

Efter uddannelsen er jeg blevet meget mere bevidst om, hvilket liv jeg vil leve, og hvad jeg vil finde mig i. Jeg er blevet i stand til at lytte til mig selv fremfor alle de andre stemmer, der før kunne fylde meget, når der skulle siges fra eller tages beslutninger.

Jeg er gladere og kan bedre navigere i en ofte travlt hverdag. Jeg har endelig lært, at jeg er lige præcis, som jeg skal være!

ANJA, PRODUCT OWNER

Tidl. deltager på DreamWORK-forløbet

Jeg havde aldrig nogensinde før turde være så direkte ift. jobskifte, men jeg var fuldstændig klar på, hvad jeg ville og det fik jeg!

Så kære Maja, tak fordi du har fået mig til at drømme større og turde sige det højt. Det har givet mig muligheden for både at have min fleksibilitet og et job, der kan give mig arbejdsglæden igen.

S, ØKONOMIDIREKTØR

Tidl. deltager på DreamWORK-forløbet

Jeg var presset til det yderste og var på vej udover afgrunden inden jeg meldte mig på Majas forløb. Jeg kunne intet overskue og var en meget dårlig version af mig selv.

I dag har jeg fået det meget bedre, jeg føler, at jeg kan bidrage med noget positivt nu. Og jeg nyder pludselig hverdagen og mit arbejde igen.

S, MEDIA RESEACHER

Tidl. deltager på BaseWORK-forløbet

Før jeg kom med i forløbet, var mit arbejdsliv var rigtig svært, og jeg var trist og presset i min hverdag.

Dette forløb har bidraget til, at jeg er blevet meget bevidst om, at jeg skal passe på mig selv først for derefter, at kunne være noget for andre. Og jeg ved nu, at jeg er helt OK, lige præcis som jeg er!

Og mit arbejdsliv har ændret sig radikalt. Før fik jeg ikke de jobs jeg søgte, men jeg har nu landet mit drømmejob. Igennem ansættelses-processen har jeg været tro mod mig selv og mine værdier. Jeg har ikke gemt nogle af mine usikkerheder væk. Den nye arbejdsplads har valgt mig ud fra mit værdisæt, og den jeg er – det er en megafed følelse!

L, PROCESLEDER

Tidl. deltager på BaseWORK-forløbet

Før jeg kom med i forløbet, var jeg træt. Træt af at famle i blinde og lede efter retning i arbejdslivet. Mit ægteskab var ved at gå i stykker og jeg var et vaskeægte mormonster. Men forløbet har simpelthen skabt en fundamental personlig transformation i mig, og jeg er i dag et HELT andet sted.

I forhold til min nye karriereretning, så har det overrasket mig, at mit glasloft tidligere var så tæt på mit hoved. Jeg kunne knap nok hoppe uden at få en bule.

NINA, VETERINÆR SYGEPLEJERSKE

Tidl. deltager på DreamWORK-forløbet

Jeg har taget ansvaret for mig selv og min egen trivsel, og det kommer tifold igen til de mennesker, jeg har omkring mig. Jeg har mere overskud i hverdagen og jeg har genfundet en fundamental glæde, som var pakket væk i hverdagsstress, madpakker, bleskift og meget andet 🌸

KARINA, SELVSTÆNDIG

Tidl. deltager på DreamWORK-forløbet

Hele forløbet er SÅ gennemtænkt. jeg husker stadig på dine ord fra da jeg startede: Hav tålmodighed, løs opgaverne og hav tillid til, at det hele nok skal falde på plads. Og det gjorde det; jeg er ved at skabe min egen drømmekarriere!

Jeg har fået en helt ny bevidsthed om, hvad jeg vil have i mit liv. Jeg har rykket mig selv op som prioritet 1 i mit liv.

SABINE, KONSULENT

Tidl. deltager på DreamWORK-forløbet

Tænk engang, at jeg var lige ved at sige mit job op inden jeg startede på forløbet. Det har sidenhen vist sig, at det ER mit drømmejob. Så det var slet ikke der “fejlen” lå i forhold til min mistrivsel.

Jeg har simpelthen været så glad for outputtet af dette forløb og at jeg investerede i mig selv.

S, ADVOKAT

Tidl. deltager på DreamWORK-forløbet

Majas forløb er livsændrende fra første session.

Med stor indlevelsesevne og en fantastisk evne til at spotte svære problemstillinger, har Maja formået, på kort tid at forvandle mit liv – både privat og arbejdsmæssigt – til det helt bedre.

K, PROJECT MANAGER

Tidl. deltager på BaseWORK-forløbet

Mit liv er i dag lagt helt om i forhold til inden jeg startede.

Jeg oplever ikke længere at spænder ben for mig selv i processen med at gå efter karrieredrømmene – de begrænsende overbevisninger om, hvorvidt jeg er dygtig nok, er væk. Endnu vigtigere er, at jeg har lært at drive mig selv langtidsholdbart og lytte til, hvad min krop fortæller mig.

CHRISTINE, SELVSTÆNDIG

Tidl. deltager på DreamWORK-forløbet