// Om Maja Allen

Mentor, karrieremor og
sparringspartner

Maja Allen

Maja Allen ved Aarhus havn

Min historie

Jeg er selv gået vejen og har brudt ud af knoklementaliteten og skabt mit drømmeliv med langt mere overskud og trivsel. Godt nok ikke på den meste hensigtsmæssige måde, da jeg hamrede ind i stressmuren med 250 km i timen og blev slået helt til plukfisk…

Jeg havde fået, hvad jeg på det tidspunkt troede var mit drømmejob, men jobbet var nærmest en blankocheck, hvor jeg selv skulle sætte rammerne for alt! Så efter nogle måneder med en fuldstændig vanvittig kalender, tidsoptimering på højeste plan, mangel på flere medarbejdere, en blækspruttefunktion og ALT for få gode timer med mine børn, endte det med at koste mig mit gode helbred.

Jeg blev ramt af en kognitiv udmattelse og fik et stresskollaps og kunne INTET. Jeg lå i sengen med lukkede øjne i flere uger, og min hjerne kunne ikke mere. Men i det øjeblik, hvor jeg røg helt ned at bide i græsset, mærkede jeg, hvad der virkelig var vigtigt for mig. Og det var jo IKKE mit arbejde, eller projektplaner eller at please chefen, men det var mit eget helbred og trivsel! Og at kunne være noget for min familie og mine børn. I det øjeblik vidste jeg bare, at jeg ikke kunne vende tilbage til den arbejdskultur nogensinde igen…

Selvom det var mit livs værste krise og den har kostet blod, sved og tårer at rejse mig fra, er mit liv i dag bedre end det nogensinde har været. Den rejse, jeg har været igennem til at kunne stå her i dag, har været med til at forme mig til en ny og meget bedre version af mig selv. Jeg lever i dag et liv, hvor jeg er tro imod mine værdier og mig selv.

Jeg er i dag fyldt med glæde, tilfredshed og overskud i mit liv, og jeg kan se mig selv i øjnene hver dag!

LIDT MERE OM MIG

 • Jeg har selv brudt med knoklementaliteten og derfor kan jeg vise dig vejen til et langt mere bæredygtigt og langtidsholdbart (arbejds-)liv!
 • Jeg har selv oplevet flere livskriser, senest mit stresskollaps, og jeg har stor erfaring med at rejse mig fra livskriser, at komme tilbage til livet og kunne vende mine udfordringer til noget positivt.
 • Jeg er af person meget kærlig og omsorgsfuld, men kalder også en spade for en spade. Jeg vil derfor altid være ærlig og fortælle dig sandheden! Man ved hvor man har mig – også som mentor.
 • Jeg vil gennem mine forløb følge dig over en længerevarende periode, og derfor vil jeg nemt kunne spotte hvordan dårlige undskyldninger, overbevisninger eller frygt bremser dig i din udvikling og i at have det lige så godt, som du kan.
 • Jeg har altid inspireret andre kvinder med mit mod, og haft en evne til at løfte dem og få dem til at tro mere på dem selv.
 • Jeg udvikler, tilretter og justerer hele tiden min metode og strategi i takt med at jeg ser positive resultater gennem mine karrieremødre.
 • Jeg er ikke bange for at gå imod strømmen, hvis det er en sag som ligger mit hjerte nær.
 • Jeg elsker at nyde livet, god mad, rejser og at tilbringe tid sammen med min lille famillie.
 • Jeg elsker at tilbringe tid i naturen og jeg er vinterbader.
 • Jeg er mor til 2 skønne piger og gift med Mark, og vi bor sammen i Højbjerg ved Aarhus.
 • Jeg er oprindeligt uddannet Cand.pharm og har arbejdet adskillige år med kvalitetssikring af lægemidler, projektledelse og programledelse i lægemiddelindustrien.

Er det tid til at skabe det arbejdsliv, du drømmer om?

Gider du ikke spilde mere af din tid på at være i underskud og med lav energi?
Er du klar til at springe ud i det og skabe en helt ny og langt mere bæredygtig kurs for dig selv?
Er det på tide at gå fra drømme til handling?

Så skriv til os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at skabe din drømmekarriere

Book en gratis uforpligtende samtale her, så kan vi tage en snak om, hvordan
du kan komme et skridt nærmere din drøm.