fbpx

// baseWORK

Slip presset i dit arbejdsliv, og få mere glæde, overskud og energi i din hverdag

baseWORK

Til dig, der føler dig presset i dit arbejdsliv og som gerne vil lære at skabe en bedre balance mellem din karriere og dit familieliv.

Lær hvordan du kan gå fra hamsterhjulsfølelsen i en hverdag, hvor du aldrig føler der er timer nok i døgnet, til at kunne skabe en hverdag med mere trivsel og glæde, og hvor der er tid nok til dig selv og din familie.

Det er til dig, som ønsker at skabe en mere bæredygtig ramme for dig selv og dit arbejdsliv.

Til dig, der måske nok har det gode job på papiret, men som føler dig så presset og stresset i din hverdag, at du slet ikke trives i dine arbejdsmæssige rammer og ofte bare drømmer om at finde et nyt job i håb om bedring.

Passer noget af dette på dig?

 • Du halser efter din hverdag, og føler dig aldrig tilstrækkelig hverken på jobbet eller derhjemme.
 • Du har svært ved at finde glæden hver eneste dag, fordi den bare drukner i arbejdsopgaver og hverdagspraktik.
 • Du har meget høje forventninger til dig selv og det, som du føler at du skal levere i arbejdsmæssig sammenhæng, og det tapper dine ressourcer.
 • Du er færdig med at dit arbejde skal dræne dig så meget, fordi det går ud over dit overskud til de ting, som virkeligt betyder noget for dig.
 • Du er måske stresssygemeldt og kan slet ikke se hvordan du skal kunne vende tilbage til din nuværende arbejdsplads, men kan heller ikke overskue at finde et nyt job.
 • Du får ikke prioriteret dig selv i en travl hverdag, men mest har fokus på arbejde og dernæst familiens interesser, og må tage til takke med det, der derefter er tilbage til dig.
 • Du går måske hjemme på barsel nu, men kan slet ikke se hvordan jeres hverdag skal hænge sammen, når du vender tilbage til dit arbejde igen.
 • Du har har mange tanker om jobskifte, men frygter at “nissen” bare flytter med og at du hurtigt vil sidde på samme måde i et nyt job.
 • Du har ikke selv løsningen på dine udfordringer, og frygter for konsekvenserne af en presset hverdag, hvis du ikke snart handler.
{

Tænk engang; jeg var lige ved at sige mit job op…Men det ER  jo mit drømmejob, så det var slet ikke der “fejlen” lå i forhold til min mistrivsel.

-Tidl. deltager på baseWORK

Maja sidder ved havet og ser ud over havet i ro og stilhed

Udbytte af baseWORK

Forløbet er tilrettelagt, så du på den hurtigste måde straks begynder at få mere overskud og glæde i din hverdag.

Du begynder at stille skarpt på dine rigtige energigivere og du får hjælp til at kunne implementere dem i din (travle) hverdag. Du lærer at lytte, forstå og handle på dine egne behov, så du bliver i stand til at opnå langt bedre trivsel.

Du lærer ydermere at kunne sætte “prop” i dine ikke støttende tanker og bekymringer, så du ikke mister alt for mange af dine gode ressourcer på noget, der ikke skaber værdi i din hverdag, og herved får du frigjort en masse energi, som du kan bruge til lige det du ønsker i din hverdag!

Og langsomt som dit overskud skabes og du får skabt ro og overblik i dit (arbejds)liv, så kan du meget bedre mærke dig selv, og mærke hvilken hverdag og karriere, som er bedst for dig og din familie.

Dette forløb giver dig en fyldt værktøjskasse med en masse konkrete værktøjer, som du kan bruge til at reducere stress og udbrændthed med i din hverdag, samtidig med at du begynder at skabe et mere solidt personligt fundament i dig selv.

baseWORK svarer til det første modul på dreamWORK-uddannelsen. Det betyder at du efter endt forløb, og såfremt behovet skulle være herfor, altid kan gå videre på dreamWORK-uddannelsen og fortsætte din rejse henimod at få skabt din egen drømmekarriere.

Hvis du vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

I baseWORK-forløbet indgår…

 • 1 x 1:1 indledende session på Zoom – hvor vi kickstarter din rejse og tuner ind på dit livshjul og fokuserer din indsats.
 • Løbende mindset workshops hver 14. dag i lige uger med de øvrige deltagere, hvor der arbejdes med emner indenfor mindset, overbevisninger, frygt, handlemønstre, selvværd, selvaccept og meget andet, der støtter op om udviklingsprocesessen.
 • Q&A-kald hver 14. dag i ulige uger med de øvrige deltagere, hvor der er er mulighed for at få hjælp og sparring på konkrete udfordringer, stille spørgsmål til opgaver eller processen, tjekke ind og løbende give status på udvikling.
 • Løbende mulighed for at få 1:1 sessioner ved behov, der ikke kan dækkes af øvrige tilbud i forløbet.
 • Der er ubegrænset skriftlig sparring på mail og i Facebook-gruppe ved behov.
 • Transformationsskabende undervisningsmateriale  med diverse opgaver og reflektionsspørgsmål, som sammen med workshops og sparring sikrer, at du kommer helt i mål med at skabe mere overskud i din hverdag.
 • Adgang til lukket Facebook-gruppe med teamet og øvrige karrieremødre, der alle er på samme rejse som dig. Et unikt netværk til at erfarings- og vidensdele med.
 • Mulighed for at fortsætte på dreamWORK-uddannelsen efter afslutning af forløbet.
Maja Allen logo
Slip presset i dit arbejdsliv og få mere overskud i hverdagen

baseWORK-forløb
15 uger

 

 

{

Før jeg kom med på forløbet, var jeg presset til det yderste i min hverdag, jeg var på vej ud over stressafgrunden og jeg var virkelig bare en dårlig udgave af mig selv. Men her kun 15 uger senere, er jeg blevet glad og meget mere i balance. Jeg kan stadigvæk godt blive presset, men ved hjælp af de værktøjer, som forløbet har givet mig, finder jeg hurtigt tilbage til en hverdag med overskud igen

- Tidl. deltager på dreamWORK

ofte stillede spørgsmål

Du sidder muligvis med en masse spørgsmål, der har med uddannelsen at gøre. Vi har forsøgt at svare på de mest gængse. Men sidder du alligevel med spørgsmål tilbage, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Hvorfor er det en uddannelse?

baseWORK er første modul på dreamWORK, der er en uddannelse.

Det er en uddannelse fordi deltagerne får en helt række personligt udviklende værktøjer, nye kompetencer, viden og indsigter, så de efter endt uddannelse kan bruge færdighederne til fortsat videre personlig udvikling, karriereskabelse samt optimering af work-life-balance. 

baseWORK og dreamWORK er sammensat af mange elementer bl.a. uddannelsesmateriale, opgaver, undervisning online og live samt 1:1 sparring.

Kan jeg starte med baseWORK og fortsætte på dreamWORK, hvis jeg ønsker det?

Ja, det er muligt at starte på baseWORK og sidenhen fortsætte på resten af dreamWORK. dreamWORK kan nemlig deles op i mindre bidder alt efter behov. 

Dog skal det nævnes at den største personlige tranformation i (arbejds)livet først opnås efter, at have gennemgået hele dreamWORK.

Hvad er forskellen på baseWORK og dreamWORK?

På baseWORK arbejder du udelukkende med det personlige fundament, og du får altså hele “værktøjskassen” til at skabe mere overskud, trivsel, balance  og blive bedre til at prioritere dig selv i en travl hverdag.

baseWORK varer 15 uger, og er første modul på dreamWORK, der varer 12 måneder og indeholder 5 moduler. 

Hvad koster det?

Fordi uddannelsesforløbet og modulerne faktisk kan sammesættes på forskellige måder alt efter dine behov, fremgår der ikke priser på hjemmesiden. Dette er selvfølgelig noget vi også taler om til en afklarende samtale.

Hvordan får jeg min arbejdsgiver til at betale for første modul?

Der er rigtigt mange gevinster for din arbejdsgiver i at betale for din deltagelse på baseWORK, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at “pitche” forløbet for din arbejdsgiver. Send os en mail eller lad os snakke om det til en afklarende samtale, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

Hvor meget tid skal jeg bruge om ugen?

baseWORK er en del dreamWORK-uddannelsen, hvor indholdet er nøje afstemt, så det kan tilpasses en travl hverdag. Du skal regne med at bruge ca. 1-2 timer ugentlig på opgaver og undervisning.  Vi ser altid at deltagerne får det til at passe ind i deres hverdag på den ene eller andet måde.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Få tips og tricks til at opnå mere overskud og glæde i din hverdag.