fbpx

// Bag om

mission, vision og værdier

VIRKSOMHEDENS MISSION

Jeg startede min virksomhed med en mission

En mission om at hjælpe karrieremødre med at skabe det arbejdsliv, som de inderst inde drømmer om. Et arbejdsliv, hvor de er tro imod deres sande værdier – og hvor der er plads til langt mere glæde og overskud i deres liv. 

Min drøm var – og er stadig – at påvirke den arbejdsmarkedskultur og knoklementalitet med umulige kalendere, ”mødegymnastik” og konstant optimering af processer, som hersker i størstedelen af vores samfund, og som er gift for vores mentale sundhed.

Fra at være en spirrende drøm, er det i dag blevet til en velrenomeret virksomhed, hvor vi er flere til at løfte opgaverne.

Og i dag hjælper mit team og jeg, karrieremødre med at designe og skabe lige præcis deres drømmekarriere, der er langt mere bæredygtig, meningsfuld og som også passer til deres familieliv.

Vi samarbejder desuden også med forskellige virksomheder, og vi afholder foredrag og workshops om bæredygtigt arbejdsliv, fastholdelse af (kvindelige) medarbejdere, hvordan vi får flere kvinder i ledelse samt hvordan vi får medarbejdere godt tilbage efter barselsorlov eller en stresssygemelding. Vi tilbyder mere skræddersyede løsninger til virksomheder, så de kan imødekomme lige præcis de udfordringer, som de står med.

Vores fundament bygger på kvalitet, resultater og personlig bæredygtighed.

Visionen bag Maja Allen

Jeg hedder Maja Allen og stiftede virksomheden med samme navn tilbage i 2021 med visionen om at hjælpe karrieremødre til et mere bæredygtigt, meningsfyldt og spændende job.

Gennem tiden er karrieremødrene oftest kommet til os med forventningen om, at de skulle finde et nyt job.

Hvad der dog har overrasket er, at mange af disse karrieremødre gennem deres forløb hos os, faktisk er endt med at blive så glade for deres nuværende job, at de ikke har ønsket at skifte job alligevel.

Kombinationen af først den personlige udvikling og sidenhen den meningsfulde karrierecoaching, er nemlig enormt effektfuldt, og har resulteret i, at det selvsamme job kan føles helt nyt og langt bedre.

Læs mere

Karrieremødrene har gennem deres forløb fået hjælp til at stå stærkere i sig selv, hvile i at en mindre indsats også er rigeligt, lært at sige fra og sætte grænser for, at kunne passe på sig selv – med det resultat at de er langt mindre i risiko for at udvikle stress (igen) og deres trivsel har fået et kæmpe boost.

Ydermere har de fået skabt en helt afgørende bevidsthed om, hvad de synes er spændende og meningsfuldt, hvilke naturlige talenter aka. ”superkræfter” de har, som de kan bringe i spil i deres arbejde på en helt ny måde.

Alt sammen med det resultat, at karrieremødrene har kunnet skabe deres egen drømmekarriere, der passer lige præcis til dem og det familieliv, de ønsker.

Et resultat der selvfølgelig er til meget stor gavn for den enkelte kvinde, men jo i høj grad også for hendes arbejdsplads, som har fået en medarbejder i trivsel, der ikke risikerer at brænde ud (igen) og som performer på en bedre og mere bæredygtig måde. 

Der er altså to indgangsvinkler til et forløb hos os; enten som privatperson eller gennem arbejdspladsen.

 

Vi starter med dit fundament

Hos os starter vi altid med at udbedre dit personlige fundament, før vi tager hul på karrieredelen. For i dit eget personlige fundament ligger nøglen til din trivsel, glæde og overskud – resten af dit liv!

Og ovenpå et sundt, robust og ærligt personligt fundament, kan du faktisk bygge præcis den karriere, der passer til dig. En karriere, hvor du beskæftiger dig med noget som du virkeligt brænder for, og hvor der er en god og sund balance mellem dit arbejds- og privatliv.

Så er du i tvivl om hvad der er det rette arbejdsliv for dig, har du et mønster af at være en knokler, pleaser og helst ikke vil være til besvær, ja så ser vi gang på gang at almindelig karrierecoaching blot lader dig koge videre på en jobsuppe, der aldrig kommer til at passe til dig.

Hos os arbejder vi med meningsfuld karrierecoaching, der gør at du lærer at finde ind dine sande og inderste værdier, og at blive helt ærlig overfor dig selv, så du kan blive bevidst om, hvilke rammer der er de allerbedste for dig (og det familieliv du ønsker).

Vi hjælper dig med at finde ind til dine naturlige superkræfter, så du kan designe et arbejdsliv, der passer til dig og som giver mening på alle plan i dit liv.

Og vi hjælper dig med at skabe din drømmekarriere, mens du er i forløb, så du ikke kommer til at spænde ben for dig selv igen.

Vi tager enten udgangspunkt i dine eksisterende jobrammer, eller i nogle nye som skal skabes.

Vi støtter, coacher og hjælper dig med at navigere hele vejen til du sidder i din drømmekarriere, så du er ALDRIG overladt til dig selv.

Med afsæt i dreamWORK-metoden hjælper vi karrieremødre til at kunne skabe deres egen drømmekarriere, hvor de udlever deres eget fulde potentiale og skaber et arbejdsliv, de aldrig selv på egen hånd kunne have skabt!

Og det samme kan vi hjælpe dig med.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Få tips og tricks til at opnå mere overskud og glæde i din hverdag.