fbpx

 // Foredrag

skab bæredygtig trivsel og reducer stress på jobbet

Hvordan skaber vi bæredygtige og meningsfulde jobs?

Vi holder foredrag om, hvordan I kan skabe trivsel og reducere stress hos jeres medarbejdere og på den måde give plads til en arbejdskultur, hvor ambitioner ikke er lig med mistrivsel.

Vi tager udgangspunkt i praktiske forhold og værktøjer

Gennem tiden er flere af vores karrieremødre kommet til os med forventningen om, at de skulle finde et nyt job. Men ofte er det faktisk slet ikke i jobbet, at de største problemer er. Men i deres eget personlige fundament. Og gennem kombinationen af personlig udvikling og karrierecoaching, der er enormt effektfuldt, har mit team og jeg hjulpet mange karrieremødre med at booste deres egen trivsel og mindske stress i hverdagen i det selvsamme job.

Vi har også hjulpet flere kvinder med at forblive i ledelse – uden at blive syge eller føle sig utilstrækkelige – også efter, de har fået børn.

Vi vil meget gerne fortælle en masse om de metoder og værktøjer, som vi anvender til karrieremødrene i forløb, og som vi VED skaber bedre trivsel, mindre stress og bedre fastholdelse i job. Alle foredrag tager afsæt i praktiske forhold og redskaber, så alle deltagere får noget med videre fra foredraget.

Hvis din arbejdsplads eller netværksgruppe er interesseret i, at vi holder et oplæg for jer om nogle af ovenstående temaer, så tag endelig fat i os for at høre mere.